3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, deciși să nu piardă la Hunedoara

Filieșenii, deciși să nu piardă la Hunedoara

Antrenorul Ionel Luță crede într-un rezultat bun la Hunedoara (foto: Alexandru Vîrtosu)
Antrenorul Ionel Luță crede într-un rezultat bun la Hunedoara (foto: Alexandru Vîrtosu)

Victoria obținută în runda trecută pe teren propriu cu Pandurii II Târgu Jiu, scor 1-0, le-a redat încrederea celor de la CSO Filiași, care vor să bifeze un nou rezultat pozitiv și în partida de sâmbătă, de la ora 14.00, din deplasare, cu FC Hunedoara, din cadrul etapei a 12-a a Ligii a III-a, seria 4.
Antrenorul principal al filieșenilor, Ionel Luță, este îngrijorat din cauza numeroaselor probleme de lot, dar este convins că jucătorii pe care îi va trimite pe teren vor face față cu brio. „Nu ne așteaptă un meci ușor la Hunedoara și spun asta pentru că avem probleme mari de lot. Îi avem accidentați pe Petcu, Pârvuică, Dicu, Pais și Lupu, care s-a și operat la genunchi, Fotescu și Bălă sunt incerți, iar Neacșu este suspendat. Mai avem jucători în lot, ca să mergem să jucăm și să sperăm la ceva bun. Băieții sunt motivați. Are fiecare șansa să joace și să câștige. Și ceilalți jucători de ce se antrenează? Fac parte din lotul nostru și trebuie să arate că merită să joace“, a declarat Ionel Luță, pentru GdS.
Și președintele Florin Spânu crede în forța grupului: „Obiectivul echipei este să nu pierdem la Hunedoara. Chiar dacă sunt probleme de lot, băieții au demonstrat că știu să strângă rândurile și că pot face față oricărui adversar“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS