21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM și Cisnădie, în căutare de puncte

SCM și Cisnădie, în căutare de puncte

După două „dușuri reci“, când au pierdut la diferențe destul de mari meciurile cu campioana CSM București, respectiv vicecampioana HCM Baia Mare, handbalistele de la SCM Craiova încearcă astăzi să obțină a patra victorie stagională. Jucătoarele oltene vor evolua pe teren propriu, de la ora 18.00, în compania nou-promovatei Măgura Cisnădie. Meciul contează pentru etapa a 11-a din Liga Națională și se joacă astăzi deoarece mâine la Sala Polivalentă va avea loc turneul internațional de scrimă „Alfredo Bachelli“.
SCM Craiova ocupă locul zece în clasament, cu 11 puncte, în timp ce formația din județul Sibiu se află un loc mai jos, pe 11, cu 9 puncte. La echipa din Cisnădie evoluează mai multe jucătoare, în frunte cu Roxana Han, vicecampioană mondială în 2005 cu naționala României.
Antrenoarea oltencelor, Simona Gogârlă, spune că este timpul pentru o nouă victorie: „Se anunță un meci foarte dificil, cu o echipă care a avut o evoluție bună în acest sezon. Va fi un joc de mare luptă și ne dorim să-l câștigăm“. La fel ca la partida de la Baia Mare, două jucătoare craiovene, portarul Zivkovic și Horobeț, au ușoare accidentări și sunt incerte pentru disputa de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS