16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II Craiova, victorioasă în Banat

CSU II Craiova, victorioasă în Banat

Robert Petre a deschis scorul în meciul cu Becicherecul Mic (foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Petre a deschis scorul în meciul cu Becicherecul Mic (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova a obținut astăzi o victorie extrem de importantă, scor 2-0, în Banat, în fața formației Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din Liga a III-a, seria 4. Alb-albaștrii au marcat prin Robert Petre, cu un șut din afara careului (17), și Cîrlig, care a finalizat un contraatac în momentele de final ale partidei.
Antrenorul „satelitului”, Daniel Mogoșanu, nu a avut la dispoziție tripleta Manea, Armășelu, Iuga, aflată la echipa națională U19, și a mizat pe următoarea formulă: L. Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Drăghici, Luică – Hodea, Armășelu, Căle – Petre, Jurj, Burlacu. Pe parcurs i-a mai introdus pe Căpățână, Scarlat, Țoiu și Cîrlig.
„Am spus de la bun început că trebuie să avem răbdare cu acești copii. Era normal să vină și rezultatele pozitive. Am avut o exprimare bună, am stat departe de poarta noastră, ne-am apărat sus și am pus în pericol careul lor ori de câte ori am avut posibilitatea. Față de jocurile precedente diferența a fost că nu ne-am mai retras după gol, pentru că în ultimele trei meciuri tot noi am condus, dar am și eliminat greșelile personale. În plus, băieții au arătat foarte multă dăruire. Am câștigat în condițiile în care am jucat cu Hodea, născut în 1998, și au mai intrat Țoiu și Cîrlig, ambii de 99“, a declarat directorul tehnic al Centrului de copii și juniori, Ciprian Urican.
În urma acestui succes, CSU II Craiova a rămas pe locul 13, cu 8 puncte, iar în următoarea partidă, programată vineri (13 noiembrie), de la ora 14.00, trupa lui Daniel Mogoșanu va primi, la Ișalnița, vizita formației Măgura Cisnădie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS