Acasă Sport Eşecuri pentru echipele de la SCM

Eşecuri pentru echipele de la SCM

Ieri a fost o zi nefastă pentru echipele de baschet şi handbal de la SCM Craiova. Ambele au pierdut meciurile disputate în deplasare.
Baschetbaliştii au fost învinşi de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 83-71 (21-20, 13-25, 29-10, 20-16). La pauză, elevii lui Oliver Popovic conduceau cu scorul de 45-34, apoi au avut o cădere inexplicabilă. Pentru SCM-U au evoluat: Bozovic (6 puncte), Johnson (5), Grubor (3), Djurasovic (17), Burlacu (19), Covington (12), Negoiţescu (2), B. Popescu (7), Stănescu. În etapa viitoare, formaţia din Bănie, care a ratat şansa să urce pe primul loc în Liga Naţională, va juca pe teren propriu cu CSM Oradea.
Handbalistele de la SCM Craiova au avut meci greu, pe terenul vicecampioanei HCM Baia Mare. Gazdele, conduse de pe margine de fostul antrenor al SCM-ului, Relu Roşca, s-au impus fără emoţii, cu scorul de 31-21 (17-11), în ultimul joc din etapa a zecea din Liga Naţională. Aceasta a fost a cincea înfrângere pentru elevele Simonei Gogârlă, care runda viitoare vor primi vizita echipei Măgura Cisnădie.

Exit mobile version