Acasă Sport CSU II Craiova, ţinută în şah de Minerul Motru (galerie foto)

CSU II Craiova, ţinută în şah de Minerul Motru (galerie foto)

Simon Mazarache (la minge) nu l-a "iertat" pe Nicuşor Bănică la această acţiune (foto: Alexandru Vîrtosu)
Simon Mazarache (la minge) nu l-a "iertat" pe Nicuşor Bănică la această acţiune (foto: Alexandru Vîrtosu)
Simon Mazarache (la minge) nu l-a „iertat” pe Nicuşor Bănică la această acţiune (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, la Ișalnița, contra echipei Minerul Motru, contând pentru etapa a 10-a din Liga a III-a, seria 4. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Mazarache, care a primit o pasă excelentă de la Ciocoteală, a pătruns pe partea stângă și a trimis mingea pe lângă portarul Bănică la colțul lung (’11). Oaspeții au replicat în minutul 35, când Laurențiu Popescu a respins în față o centrare de pe dreapta fix la Cruceru, care a reluat cu capul peste portarul craiovean (1-1). În minutul 85 jocul a fost oprit după ce unui spectator i-a venit rău și au intervenit medicii de la ambulanță.
De menționat că „satelitul“ a fost condus de la margine de Tibi Lung, principalul Daniel Mogoșanu efectuând deplasarea la Giurgiu cu prima echipă.
CSU II Craiova: L. Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Drăghici, Luică – Hodea, Armășelu (’63, Căle), Iuga (’79, Gârbiță) – Mazarache, Jurj (’86, Cârlig), Petre (’77, Căpățână). Antrenor: Tibi Lung.
Minerul Motru: Bănică – Inclăzan (’90+2, Gavrilescu), Dicu, Colareza, Hanu – Cruceru, Nicoloff (’90+4, Frânculeț), Tudoran, Tora – Ghighilicea, Pruteanu. Antrenor: Liviu Cojocaru.
Cartonașe galbene: Inclăzan ’30, Colareza ’90.
Au arbitrat: Ion Marius Marodin – Alexandru Bodolan, Marilena Cătălina Nan.
Observatori: Luis Moisescu, Adrian Radu Baghiu.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu): 

 

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version