Acasă Sport Fotbal – Pandurii Târgu Jiu, la al optulea rezultat pozitiv consecutiv

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu, la al optulea rezultat pozitiv consecutiv

Formația Pandurii Târgu Jiu s-a impus clar, scor 3-1, în partida disputată astăzi, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în fața echipei ACS Poli Timișoara, contând pentru etapa a 14-a din Liga I. Gorjenii au deschis scorul prin Cristi Săpunaru, care a reluat cu capul o centrare venită din lovitură liberă, de la Nistor (‘4). Oltenii s-au desprins la două goluri grație lui Ioan Hora, care a punctat de la câțiva metri după o pasă excelentă a lui Ciucur (‘8). „Recitalul” a continuat, Hora și-a trecut în cont „dubla” în minutul 35, a preluat la 20 de metri cu spatele la poartă, s-a întors și a tras plasat. Bănățenii au stabilit rezultatul pauzei, marcând pentru 3-1 prin Dorin Goga, assistul aparținându-i lui Burgos (’44). După pauză, cele două echipe au mai irosit câteva ocazii de poartă, însă tabela a rămas nemodificată.

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Săpunaru, Filipetto, Momcilovic – Mrzljak, Droppa – Răduț, Nistor (’79, Trifu), Ciucur (’71, Munteanu) – Hora (’73, Khalouta). Antrenor: Edi Iordănescu.
Timișoara: Kirschstein – Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu – Sarmov (’46, M. Croitoru), Llorente, Goga – Bărbuț (’27, Ov. Popescu), Burgos (’70, Elek), Hernandez. Antrenor: Florin Marin.
Cartonașe galbene: Mrzljak ’87 / Luchin ’78.
Au arbitrat: Sebastian Colțescu – Octavian Șovre, Aurel Oniță; Marian Balaci.
Observatori: Nicolae Marodin, Dan Potocianu.
În urma acestui succes, Pandurii a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii I, cu 26 de puncte, iar în partida viitoare, programată duminică, de la ora 20.00, va juca la București, contra Stelei.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version