11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică artistică - Echipa masculină a României a depășit Norvegia, Spania și Ungaria

Gimnastică artistică – Echipa masculină a României a depășit Norvegia, Spania și Ungaria

Echipa masculină de gimnastică artistică a României a câștigat testul susținut, sâmbătă, la Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din București, alături de echipele Norvegiei, Spaniei și Ungariei, informează Agerpres. România a ocupat primul loc, cu un total de 342,350 puncte, Spania s-a clasat pe locul al doilea, cu 335,000 puncte, Ungaria a completat podiumul, cu 333,050 puncte, iar Norvegia a fost a patra, cu 325,350 puncte.

La individual compus s-a impus Andrei Muntean, cu 87,000 puncte, urmat de alt român, Cristian Bățagă, 86,500 puncte, și norvegianul Sian Skjerahaug, 84,300 puncte.
Pentru România au evoluat Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Bățagă, Andrei Ursache, Laurențiu Nistor, Andrei Groza. Alte nume cunoscute care au concurat la București au fost ungurul Krisztian Berki, multiplu campion la cal cu mânere, sau chilianul Tomas Gonzalez Sepulveda.
Concursul a fost o ultimă verificare înaintea participării la Campionatele Mondiale, programate între 23 octombrie și 1 noiembrie la Glasgow.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS