10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, în analize înainte de meciul cu Viitorul

Gorjenii, în analize înainte de meciul cu Viitorul

Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 21.00 (Digi Sport / Dolce Sport), pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe FC Viitorul, în etapa a 13-a, ultima din turul campionatului regulat al Ligii I. În ciuda faptului că întâlnesc revelația acestui sezon, oficialii gorjeni au făcut mai mult o analiză la conferința de presă premergătoare întâlnirii. Antrenorul Edi Iordănescu a afirmat că îl „doare“ atacul și că își dorește ca Ioan Hora să aibă o concurență mai serioasă, în timp ce președintele Narcis Răducan se fălește cu averea din clasament.
„În ciuda faptului că stăm foarte bine în Liga I, am și eu dezamăgirile mele.
Mi-aș dori mai mult pe faza ofensivă, pe atacul pozițional. Îmi doresc foarte tare un atacant veritabil. Sigur, Hora face până acum niște meciuri foarte bune, și în ciuda faptului că nu este de profil atacant împins, s-a adaptat repede, însă este o improvizație. Nu putem să mergem pe termen lung așa. Îl așteptăm acum și pe Wellington, să-l punem cât mai repede pe picioare, având în vedere că nici Kalouta nu este vârf de meserie“, a dezvăluit Edi Iordănescu.
„La jumătatea sezonului regulat e bine, dar putem trage o linie după meciul cu Viitorul. Atâta timp cât suntem în primele șase, eu zic că e bine, ținând cont și de particularitățile sezonului pentru noi, cu 12 jucători noi, cu jocuri mereu în deplasare, că anul trecut ne-am bătut la retrogradare, a mai scăzut și bugetul… Dacă terminăm turul cu o victorie, chiar e neașteptat de bine, cu 23 de puncte“, a explicat Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS