17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Bute va lupta cu DeGale pentru centura IBF, pe 28 noiembrie

Box – Bute va lupta cu DeGale pentru centura IBF, pe 28 noiembrie

Pugilistul Lucian Bute va lupta, la 28 noiembrie, la „Videoton Centre” din Quebec, cu James DeGale, deţinătorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn, informează boxingscene.com, citat de Mediafax. Hearn a precizat că negocierile pentru această luptă sunt aproape finalizate, anunţul oficial urmând a fi făcut în următoarele zile.

La rândul său, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat că românul se află deja în Florida, pentru a pregăti următorul meci.
În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.
Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii şi două înfrângeri, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS