Acasă Sport Cupa Olteniei la karting, în parcarea Centrului Multifuncțional

Cupa Olteniei la karting, în parcarea Centrului Multifuncțional

-

Palatul Copiilor Craiova, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Primaria Municipiului Craiova organizeaza ediția a VII-a a concursului național de karting „Cupa Olteniei”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă și duminică în parcarea Centrului Multifuncțional Craiova, special amenajată pentru desfășurarea probelor de concurs.
Și-au anunțat prezența 130 participanți, piloți și profesori coordonatori ai cercurilor de karting din Palate și Cluburi ale Copiilor din întreaga țară.
Programul competiției: sâmbătă: 9.00-13.00 antrenamente libere pe clase de concurs; 13-17: calificări; 17.00-18.00 – antrenamente, setări echipamente; duminică: 9.00-10.00: antrenamente libere; 10.00-12.00 – calificări, 12.00-15.00: manșe finale; 16.00: festivitatea de premiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia