Acasă Sport Simona Halep va participa la turneele de la Guangzhou, Wuhan şi Beijing

Simona Halep va participa la turneele de la Guangzhou, Wuhan şi Beijing

Foto: fanatik.ro

Jucătoarea Simona Halep, care a ajuns până în semifinale la US Open, a declarat, astăzi, că în perioada următoare va participa la turneele de la Guangzhou (21 – 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie – 3 octombrie) şi Beijing (3 – 11 octombrie), scrie Mediafax.

„Până la Turneul Campioanelor mai am vreo trei înainte. Bineînţeles că îmi doresc să joc cel mai bun tenis al meu la Singapore, sper să am un rezultat bun şi poate să îl repet pe cel de anul trecut. Nu ştiu cine a spus că voi lipsi de la Beijing. Eu voi juca la Guangzhou, Wuhan şi Beijing”, a spus Halep, prezentă, miercuri, la festivitatea de inaugurare a terenurilor de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Ţiriac din Bucureşti.

Antrenorul Darren Cahill nu o va însoţi pe Simona Halep la turneele din China, din echipa ei urmând să facă parte Răzvan Sabău, Teodor Cercel şi un fizioterapeut. „În China vin cu mine Răzvan Sabău, Cercel Teodor şi un masor, un fizio. În calitate de sparring vine Răzvan, nu am făcut nimic cu el (n.r. – contract)”, a adăugat jucătoarea. În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Darren Cahill, Halep a explicat că va lua o decizie în privinţa continuării colaborării cu acesta după Turneul Campioanelor. „Nu ştim încă exact (n.r. – dacă va continua colaborarea). Vorbim şi vedem. După Singapore o să pot să dau un răspuns”, a menţionat Halep.

Aflată sub tratament din cauza unei întinderi la coapsă, Simona Halep speră să se refacă într-un timp cât mai scurt. „Mai am probleme la coapsă, sunt în tratament. Este o întindere mică, sper să îmi revin în curând”, a precizat Halep.

 

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version