9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Felix Grigore: Emil Săndoi a fost, este şi va fi antrenorul CS Universitatea

Fotbal – Felix Grigore: Emil Săndoi a fost, este şi va fi antrenorul CS Universitatea

Felix Grigore a punctat că Săndoi rămâne la cârma CSU (foto: csuc.ro)
Felix Grigore a punctat că Săndoi rămâne la cârma CSU (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care managerul general Felix Grigore, antrenorul Emil Săndoi şi fundaşul Bogdan Vătăjelu au prefaţat partida de mâine, de la ora 16.00, de pe „Extensiv”, cu CSMS Iaşi, şi au dezbătut şi alte probleme.

Managerul general Felix Grigore l-a reconfirmat în funcţie pe antrenorul principal al echipei, afirmând că este convins că Săndoi poate duce pe CS Universitatea în fruntea clasamentului.

„Sunt în faţa dumneavoastră pentru că ne aşteaptă un meci important, în urma căruia ne dorim să legăm două victorii în campionat, dar şi pentru a-l confirma pe antrenorul Emil Săndoi. El a fost, este şi va fi antrenorul principal al CS Universitatea Craiova. Suntem toţi convinşi că are calităţile necesare pentru a duce echipa acolo unde-i este locul. Am citit în mass-media că ar veni Şumudică, Bergodi ori Contra. Vă spun cu sinceritate că nu am făcut nici o ofertă vreunui alt antrenor“, a punctat conducătorul grupării alb-albastre.

În privinţa jucătorilor, conducătorul oltenilor a evidenţiat evoluţia din ultima perioadă a lui Andrei Ivan: „Pentru că tot este în trend să propui jucători la echipa naţională, consider că Andrei Ivan a explodat în ultimele jocuri. În condiţiile în care va juca în continuare la acelaşi nivel, în opinia mea nu reprezintă o soluție doar pentru echipa de tineret, ci pentru naţionala mare a României“.

 

Săndoi: Nu luăm în calcul decât victoria

 

Antrenorul principal al CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, a mobilizat echipa pentru câştigarea celor trei puncte din meciul cu CSMS Iaşi. „Fiecare dintre noi, cât suntem la echipă, facem tot posibilul să avem rezultatele cele mai bune. Este adevărat în startul acestui campionat s-au obţinut puncte puţine. Din punctul meu de vedere din cauza unei conjuncturi nefericite, am avut jucători accidentaţi ori nerefăcuţi. Şi acum se pare că problemele din linia defensivă se ţin lanţ de noi: Acka nu este refăcut, plus situaţia lui Izvoranu, s-a accidentat şi Dumitraş şi nu putem conta pe el. Acum câteva etape nu puteam să-i folosim pe Popov şi Kay, dar am reuşit să-i punem la punct cu pregătirea fizică în stagiul montan, şi pe ei, dar şi pe ceilalţi jucători care erau în urmă din acest punct de vedere. Pentru meciul de mâine nu luăm în calcul decât victorie, un alt deznodământ nu ne mulţumeşte. Întâlnim un adversar care a debutat bine în campionat, apoi a avut o perioadă mai slabă. Cu trei puncte acumulate trecem peste ei şi ni se deschid alte perspective“, a spus Săndoi, explicând că va duce mai departe munca începută alături de Sorin Cârţu: „În cazul unui rezultat pozitiv în meciul de duminică, cu Iaşiul, va fi atât meritul lui Sorin Cârţu, cât şi al meu. Precum şi la toate partidele care vor urma. În convorbirile pe care le-am avut în ultimele două zile, Sorin Cârţu m-a rugat să rămân la echipă, să duc mai departe munca pe care am făcut-o împreună. Totodată, am simţit că am sprijinul conducerii clubului“.

 

Vătăjelu, optimist

 

Fundaşul Bogdan Vătăjelu s-a arătat foarte optimist în privinţa destinaţiei punctelor din meciul cu CSMS Iaşi.

„Vom juca în acest meci şi pentru nea Sorin. Ne pare foarte rău că s-a decis să nu mai continue, dar sunt convins că va fi cu sufletul alături de noi. Vrem să legăm victoriile după cea de la Voluntari, să avem un parcurs în creştere, să nu mai apară sincope, pentru că trebuie să demonstrăm pe teren că locul nostru este în faţă, în fruntea clasamentului“, a subliniat Vătăjelu.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS