13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOrgoliile olteneşti, în iarbă la „Chimia“

Orgoliile olteneşti, în iarbă la „Chimia“

Mazarache (în albastru) şi compania au făcut spectacol la întâlnirea din Cupă (foto: Alexandru Vîrtosu)
Mazarache (în albastru) şi compania au făcut spectacol la întâlnirea din Cupă (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţiile CSO Filiaşi şi CS Universitatea II Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de la Işalniţa, în etapa a doua din Liga a III-a, seria 4. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în această vară în turul doi al Cupei României, alb-albaştrii impunându-se la Mischii cu 5-0. Rezultatul acela nu face altceva decât să-i pună în gardă pe filieşeni, care nu concep decât victoria.
„O să schimbăm puţin echipa faţă de cea din etapa trecută, pentru că l-am luat pe Vlad Georgescu de la CS Universitatea, un jucător foarte bun, de care aveam nevoie. El a venit sub formă de împrumut pentru un an şi sunt convins că ne va ajuta mult. Va fi un meci greu cu CSU II, întâlnim o echipă bună, care e pe val, cu jucători talentaţi şi nu cred că vor primi ajutor de la prima echipă, iar asta schimbă puţin datele problemei, ne avantajează. Băieţii sunt bine motivaţi şi vor victoria, îşi doresc revanşa după înfrângerea usturătoare din Cupă. Atunci a fost altceva, noi eram la începutul pregătirii şi a contat enorm acest lucru, pentru că ei erau pregătiţi fizic. Unii jucători doar ce veniseră din cantonamentul din Austria. Acum e altă poveste. Totuşi, îmi pare rău că o întâlnim pe CSU în etapa a doua, pentru noi era mai bine să o întâlnim pe Craiova spre sfârşitul turului“, a declarat preşedintele echipei CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Mogo: Va fi un meci diferit

Şi tehnicianul echipei „satelit“ a CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, se aşteaptă la un joc mai dificil decât cel din Cupa României, dar le cere elevilor săi să practice un joc bun şi astfel va veni şi rezultatul dorit.
„Va fi un meci diferit faţă de cel din Cupa României, pentru că vor gândi altfel lucrurile. Vor planifica totul mai atent şi, în plus, s-au mai pus la punct şi ei cu pregătirea fizică. Vor reveni din cantonamentul echipei mari cei patru copii ai mei, Dinu, Ciocoteală, Manea şi Jurj, şi poate Mazarache şi Briceag. Nu-i voi avea la dispoziţie nici la acest meci pe Andrei Burlacu şi pe Cojocaru, ambii cu probleme medicale mai vechi. Sunt convins că va fi un meci disputat, pentru că ei îşi vor lua măsuri, dar obiectivul nostru este să câştigăm acest joc. O victorie ar fi binevenită, dar mă interesează foarte mult să ne iasă jocul, pentru că atunci şi rezultatul este pozitiv“, a declarat Daniel Mogoşanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS