11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudia Ștef, locul 24 în China

Claudia Ștef, locul 24 în China

Mărșăluitoarea craioveană Claudia Ștef a încheiat pe locul 24 cursa din cadrul Campionatului Mondial de atletism de la Beijing (China).
Aflată pentru a șaptea oară la startul competiției mondiale, sportiva de 37 de ani a parcurs cei 20 de kilometri într-o oră, 34 de minute și 51 de secunde, coborând din nou sub timpul de barem olimpic (1h35min.), pe care Claudia îl realizase deja anul acesta la Murcia, când a încheiat cursa în 1h34:31. Noua campioană mondială este chinezoaica Hong Liu (1 h 27:45).
Longeviva sportivă a vorbit despre rezultatul de la Mondiale. „Nu sunt nici supărată, dar nici mulțumită. Ce-ar fi lumea dacă ne-am mulțumi cu puțin?! A fost o cursă grea, căldura mi-a fost cel mai mare adversar, însă nu m-a doborât! Pentru mine acest concurs a fost linia de start pentru Rio, știu de unde plec, dar, mai ales, unde vreau să ajung. Cu siguranță va fi un an foarte greu pentru a-mi realiza visul de a fi în primii 10! Vă mulțumesc pentru toate urările pe care mi le-ați făcut înainte de cursă și vă doresc numai bine!“, a spus mărșăluitoarea pregătită de soțul ei, Sebastian Ștef.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS