3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Juniorii lui Naicu, perdanţi la Motru

Fotbal – Juniorii lui Naicu, perdanţi la Motru

Victor Naicu (stânga) este mulţumit de echipa sa de juniori de la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu (stânga) este mulţumit de echipa sa de juniori de la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Republicanii A de la CS Universitatea Craiova au pierdut amicalul disputat vineri, la Motru, în faţa divizionarei C Minerul, scor 0-3.

„A fost un joc bun, din care am învăţat ceva cred eu. Toţi cei care au fost prezenţi au spus că scorul este mincinos şi că am jucat bine, iar asta mă bucură, pentru că uşor-uşor ne cunoaştem, eu fiind cel nou la echipă. Rezultatul a fost stabilit în urma unor greşeli personale, pe care le puteam evita cu mai multă atenţie. Nu contează foarte tare în această perioadă rezultatele, important este să ne punem jocul la punct, iar eu sunt mulţumit de modul cum decurg lucrurile. Avem o echipă bună”, a declarat noul antrenor al juniorilor A de la CS Universitatea, Victor Naicu, pentru GdS.

CSU A a început meciul cu următorii: Dică – Vlădoiu, Ivan, Ion, Andrei – Medrea, Hodea – Rodeanu, Gianimu, Alex. Popescu – Stroe. Pe parcurs au mai intrat: Cârlig, Buzean, Bârzan, Ţoiu, Găleşeanu, Constantin, Ţărineanu, Gunie, Roman, Zamfir.

Acesta este cel de-al patrulea test susţinut de trupa lui Victor Naicu în această vară. A obţinut două succese, primul cu 3-1, al doilea cu 1-0, în faţa juniorilor C de la CS Universitatea Craiova (antrenor Mugurel Guşatu), şi a pierdut, scor 0-2, în faţa divizionarei D Dunărea Bistreţ.

În programul republicanilor A de la CS Universitatea Craiova mai figurează un joc de verificare în compania echipei similare de la CSS Craiova, antrenată de Alin Staicu, duel ce va avea loc sâmbăta viitoare. Victor Naicu intenţionează să mai parafeze un meci amical pentru miercuri, fiind în discuţii cu mai multe divizionare judeţene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS