15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, precauți cu CSMS Iași

Gorjenii, precauți cu CSMS Iași

Pandurii Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, de la ora 18.30 (Digi Sport / Dolce Sport), pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe CSMS Iași, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din Liga I. Gorjenii, care vin după o remiză cu FC Voluntari, își doresc să bifeze a doua victorie în fața revelației din acest început de campionat, gruparea lui Nicolo Napoli fiind neînvinsă până acum și ocupând locul secund în ierarhia primului eșalon.
„Ne apropiem de următoarea etapă cu speranță. Am făcut un progres cu jucătorii care au venit mai târziu și suntem pe drumul cel bun. Iașiul e un adversar neînvins, o echipă omogenă. Și returul trecut a pierdut greu jocuri. Ce a fost în campionatul trecut a fost o conjunctură, ei au avut mulți absenți, datele problemei erau cu totul altele. Acum e început de sezon, sunt motivați, au primit doar un singur gol și acela dintr-un penalti discutabil. Cu greu îți poți crea ocazii cu ei, sunt pragmatici, dau dovadă de multă încredere. Nu ne așteaptă un joc ușor. Iașiul mizează pe un joc defensiv în deplasare și trebuie să punem mingea jos și să construim. Trebuie să-i deschidem, să ne creăm ocazii pentru a marca. Este un joc foarte important. Sunt puncte importante în economia clasamentului. De data asta chiar sunt încrezător într-un rezultat pozitiv“, a spus Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor, care nu va putea miza pe închizătorul ceh, Droppa, și pe atacantul brazilian Wellington.

Mihai Roman: Sper ca de data asta publicul din Severin să țină cu noi

Optimismul se regăsește și în rândul jucătorilor. Atacantul Mihai Roman a afirmat că își dorește mult să înscrie și să pună umărul la cea de-a doua victorie din noul sezon și a făcut apel la publicul severinean, sperând să-i încurajeze pe panduri și nu pe adversari, cum s-a petrecut la meciul cu Steaua.
„Ne dorim să câștigăm meciul cu Iașiul și să aducem și publicul cât mai aproape de noi. Sper să reușesc să și înscriu începând din etapa aceasta, pentru că nu am făcut-o în acest sezon. Avem nevoie de cele trei puncte. Sper ca de data asta publicul din Severin să țină cu noi și împreună să reușim victoria“, a spus Mihai Roman.
Și Ioan Hora își dorește un succes cu CSMS Iași: „Toate echipele suferă pentru că vacanța a fost scurtă, perioada de acumulări la fel, și e normal. Sper să ne intrăm cât mai repede în ritm și să acumulăm puncte. Iașiul e o echipă incomodă, au un antrenor italian, dar cred că noi vom face un meci bun. Văd Pandurii în play-off și cred că putem să realizăm calificarea în Liga Europa. Vreau să termin cu Pandurii cât mai sus“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS