Acasă Sport Bon, nemulțumit

Bon, nemulțumit

ACS Podari va evolua în sezonul 2015-2016, la fel ca și anul trecut, în seria a treia a Ligii a III-a. Antrenorul podărenilor, Dragoș Bon, s-a declarat nemulțumit de repartiția făcută de FRF. „Mi-aș fi dorit ca toate echipele din Dolj să fie în aceeași serie. Așa era normal. Adică e mai aproape de noi Afumațiul sau Aninoasa decât CSU și Filiași? Asta a decis FRF și nu putem decât să ne conformăm. E o serie dificilă, întâlnim echipele de lângă București, din Ilfov, care au o infrastructură foarte bună, bugete mult mai mari, dar datoria noastră este să creăm o echipă competitivă și să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte. Obiectivul propus este să nu mai avem grija retrogradării, să ne clasăm la mijlocul clasamentului“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
ACS Podari susține în această dimineață, de la ora 9.30, pe teren propriu, un joc de verificare în compania Progresului Segarcea.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version