10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Buzărnescu, președinte la ACS Podari

Silviu Buzărnescu, președinte la ACS Podari

DSC_0446

ACS Podari are de sâmbătă și un președinte executiv, în persoana lui Silviu Buzărnescu (foto, în centru), fost arbitru divizionar A. Acesta a ocupat postul rămas vacant încă din iarnă, după plecarea lui Ion Mihai de la cârma echipei.
„După o discuție cu domnul primar Constantin Gheorghiță, m-am înțeles cu dânsul să vin să ajut clubul. Îmi doresc să facem lucruri bune, pentru că la Podari sunt condiții de performanță“, a declarat Silviu Buzărnescu, acesta semnând cu divizionara C la o săptămână distanță după ce fiul său, Dan, a decis să îmbrace tricoul Podariului.
Organigrama grupării doljene a fost completată de impresarul Ionel Lucian Becheriu, zis Giovanni, acesta fiind numit director sportiv.
Lucrurile au stat bine și în plan strict fotbalistic pentru ACS Podari, trupa lui Dragoș Bon câștigând cu 3-0 amicalul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în faţa divizionarei D Progresul Segarcea. Golurile podărenilor au fost marcate de Dorin Preda, Badea şi Mirescu. ACS Podari a început meciul cu următorul unsprezece: Nedelcovici – Socol, Dicu, Chircan, Marinoiu – Săceanu, Şerban – Preda, Badea, Răduţ – D. Buzărnescu. Pe parcurs au mai intrat: Dănuț Stancu, Mirescu, Raicea, Ciocioană, Buşu, Mihai Flori, Nuţă şi Rioşanu.
După acest joc de verificare, al doilea din perioada precompetițională, oficialii grupării ACS Podari au anunțat că stagiul de pregătire din Serbia, de la Kladovo, se va desfășura în intervalul 5-13 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS