Acasă Sport România a cucerit însă două medalii de aur la Camionatul Mondial de...

România a cucerit însă două medalii de aur la Camionatul Mondial de canotaj pentru tineret

România a cucerit duminică alte două medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), în probele de dublu rame masculin și dublu vâsle feminin.
La dublu rame masculin, echipajul format din Vlad Dragoș Aicoboae și Toader Andrei Gontaru a fost cronometrat cu timpul de 6 min 25 sec 55/100, devansând Australia (6:26.79) și Serbia (6:28.39).
Viviana Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu s-au impus în finala de dublu vâsle feminin cu timpul de 6 min 57 sec 57/100. Podiumul a fost completat de echipajele din Noua Zeelandă (6:58.77) și Olanda (7:00.17).
Sâmbătă, România a obținut aurul în proba de patru rame fără cârmaci masculin (Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu, Alexandru Cosmin Macovei).

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version