7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDebut cu dreptul la Jocurile Europene pentru Echipa UCB Târgu Jiu, campioana României la fotbal universitar

Debut cu dreptul la Jocurile Europene pentru Echipa UCB Târgu Jiu, campioana României la fotbal universitar

(Foto: frf.ro)
(Foto: frf.ro)

Echipa Universităţii Constantin Brâncuşi (UCB) Târgu Jiu, prima campioană a României la fotbal universitar, a debutat cu o victorie la cea de-aa 11-a ediţie a Jocurilor Universitare Europene, organizate de European University Sports Association (EUSA). Competiţia se desfăşoară în Croaţia, la Osijek, în perioada 21-28 iulie iar ieri, echipa UCB Târgu Jiu a învins cu 1-0 pe University of Almeria, prin reuşita lui Cosmin Bîrlan din minutul 52, informează Federaţia Română de Fotbal.

Echipa din Târgu Jiu face parte din grupa C a competiţiei, alături de spaniolii de la University of Almeria şi turcii de la University of Pamukkale. În turneul masculin al Jocurilor Universitare Europene s-au calificat 14 echipe, incluzând-o şi pe reprezentanta României. UCB Târgu Jiu a ajuns la acest turneu după ce a câştigat primul campionat universitar de fotbal, adjudecându-şi finala cu UBB Cluj-Napoca cu scorul de 4-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS