10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo - Violeta Dumitru și Roxana Ioancă, locul trei la CE de la Sindelfingen

Judo – Violeta Dumitru și Roxana Ioancă, locul trei la CE de la Sindelfingen

Sportivele române Violeta Dumitru (categoria 48 kg) și Roxana Ioancă (52 kg) s-au clasat pe locul al treilea, la Cupa Europeană de judo de la Sindelfingen (Germania), informează Agerpres.
La 48 kg, Violeta Dumitru a câștigat în sferturi meciul cu Manon Urdiales (Franța), dar a pierdut apoi semifinala cu altă judoka din Hexagon, Melodie Vaugarny. În meciul pentru locurile 3-5, românca a învins-o pe olandeza Amber Gersjes.
La categoria 52 kg, Roxana Ioancă a trecut în primul tur tot de o franțuzoaică, Nathalie Rouviere, a fost învinsă în sferturi de Verena Thumm (Germania), în recalificări a trecut de Vera Dworaczyk (Germania), pentru ca apoi să câștige în fața polonezei Dorota Smorzewska în meciul pentru bronz.
În schimb, Alexandra Pop (tot la 52 kg), a ratat bronzul, clasându-se pe locul cinci după ce a fost învinsă în meciul decisiv de Verena Thumm. Pop pierduse în primul tur la poloneza Karolina Pienkowska, iar în recalificări a trecut de Thifaine Chauve (Franța) și de Tamara Silva (Elveția), înaintea meciului cu Thumm.
Renata Bucătari (63 kg) a pierdut în recalificări.
În competiție se mai află românii Lorena Podelenczki (70 kg) și Vlad Vișan (81 kg).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS