Acasă Sport Pandurii, sub presiune la Timişoara

Pandurii, sub presiune la Timişoara

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte astăzi, de la ora 21.00 (Digi Sport/Dolce Sport), în Banat, pe ACS Poli Timişoara, partidă care încheie prima etapă a sezonului 2015-2016 din Liga I. Gruparea gorjeană este mult schimbată faţă de sezonul trecut, pierzând destui fotbalişti în această vară după ce le-au expirat contractele şi nu au dorit prelungirea. La capitolul sosiri se regăsesc următorii: portughezul Vasco Fernandes, argentinianul Ezequiel Filippetto, olandezul Aziz Khaloutha, brazilianul Carlos Wellington, David Lazar (FC Botoşani), Alexandru Ciucur (CSMS Iaşi), Valentin Munteanu (Academica Argeş), Alexandru Dan (Rapid), Ioan Hora (ASA Târgu Mureş) şi Dan Nistor (Evian).
Antrenorul oltenilor, Edi Iordănescu, s-a arătat îngrijorat de faptul că echipa sa nu a ajuns la un nivel ridicat în privinţa omogenităţii. „Nu suntem acolo unde eu mi-aş dori să fim. Aş fi vrut să nu pierdem atât de mulţi jucători, pentru că deja se construise un grup bun. Mi-aş fi dorit să nu trebuiască să facem atât de multe modificări, să luăm o muncă de la zero. Mai mult, trebuie să jucăm şi meciurile de acasă la Severin şi nu ne va fi uşor, intervine şi uzura, toate jocurile să le joci pe teren străin, nu este ok. S-a schimbat şi sistemul competiţional şi există şanse foarte mari ca în decembrie să ştim dacă suntem în play-off sau în play-out şi trebuie să fim puternici încă de la început. Sunt jucători care au venit în ultimele zile şi chiar dacă am vrea să-i avem în jocul cu Timişoara, nu ştim dacă putem să-i aducem la un nivel fizic măcar minim pentru a putea să se prezinte la un joc de campionat“, s-a plâns Edi Iordănescu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version