Acasă Sport Costin Curelea: Am reușit să-mi revin

Costin Curelea: Am reușit să-mi revin

Atacantul formației CS Universitatea Craiova, Costin Curelea, pare să-și fi intrat în ritm după pauza mare pe care a avut-o în iarnă. Evoluția sa din prima partidă amicală din Austria, când a marcat două goluri în poarta albanezilor de la Skanderbeu Korce, i-a redat încrederea. „Am jucat un pic mai ofensiv și toate ocaziile pe care le-am avut am reușit să le fructificăm. Fiind un atacant de careu, cu o anumită experiență, controlez execuțiile cu capul și reușesc să marchez. Dar meritul este al tuturor, atâta timp cât ajungem să centrăm și să finalizăm înseamnă că toată echipa a ajutat pentru a ajunge mingea în careu. Suntem cam la mijlocul pregătirii și lucrurile merg spre bine. Am reușit să-mi revin, să intru în ritm. Vom vedea și în următoarele jocuri ce se va întâmpla. Îmi doresc să joc mai mult și să fac mai multe lucruri bune să pot ajuta echipa, să aducem împreună bucurie suporterilor“, a declarat Costin Curelea, pentru site-ul oficial.
Vârful de 30 de ani nu a dorit să comenteze prea mult pe tema dorinței suporterilor de a fi aduși la lot și alți jucători valoroși. „Consider că staff-ul tehnic este cel mai în măsură să aprecieze potențialul lotului. Dacă dânșii apreciază că lotul e omogen și îndeajuns înseamnă că au luat decizia cea mai bună. Vom vedea asta la începutul campionatului. Noi ne simțim puternici. Dacă nu ne-am fi simțit n-am mai fi venit la pregătire. Am fi stat acasă. Avem încredere unul în altul, suntem prieteni de atâta timp, formăm un grup omogen și asta sperăm să ne ajute pe viitor, să ne autodepășim. Important e ca începutul de campionat să fie bun“, a punctat Costin Curelea.

Amical cu FC Vaduz

CS Universitatea Craiova susține sâmbătă, de la ora 18.30, al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Fugen (Austria), adversară fiindu-i formația FC Vaduz. Oponenții oltenilor sunt din Liechtenstein, dar evoluează pe prima scenă a Elveției.
În primul test, gruparea din Bănie a învins campioana Albaniei, Skanderbeu Korce, cu 4-1.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version