15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, mulțumiți de tragerea la sorţi

Pandurii, mulțumiți de tragerea la sorţi

Mihai Roman (la minge) şi colegii săi vor juca derbiul cu Steaua în etapa a II-a, la Severin
Mihai Roman (la minge) şi colegii săi vor juca derbiul cu Steaua în etapa a II-a, la Severin

Conducătorii formației Pandurii Târgu Jiu s-au declarat mulțumiți după tragerea la sorți a țintarului Ligii I de la LPF, gorjenii urmând să debuteze în noua ediție de campionat a Ligii I pe terenul bănățenilor de la ACS Poli Timișoara, echipă nou-promovată. Programul gorjenilor din turul campionatului continuă astfel: Steaua (acasă), FC Voluntari (deplasare), CSMS Iași (a), Petrolul (d), Chiajna (d), CFR Cluj (a), FC Botoșani (d), Dinamo (a), Astra (d), Târgu Mureș (a), CS Universitatea Craiova (d) și FC Viitorul (a).
„Am participat la întâlnirea cu toţi reprezentanţii echipelor care vor evolua în noul sezon al Campionatului Naţional de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Liga I. Consider că am avut parte de o tragere la sorţi foarte bună, am discutat deja şi cu membrii staff-ului echipei noastre din Olanda şi sunt mulţumiţi. Suntem în avantaj, după cum arată meciurile din primele etape. Jucăm cu două nou-promovate în primele trei etape, ceea ce nu poate fi decât benefic, pentru că avem experienţa jocurilor din Liga I de partea noastră. E adevărat că jucăm cu Steaua în runda a doua, dar Pandurii a făcut jocuri bune în ultima perioadă cu Steaua, mai ales pe teren propriu. În etapa a patra primim vizita celor de la Iaşi şi cred că e un program foarte bun pentru noi“, a declarat Mihai Stelescu, reprezentantul gorjenilor la tragerea la sorți de la LPF, pentru site-ul oficial.

Toată atenția este îndreptată spre „Municipalul“ din Severin

Mihai Stelescu a mai precizat că se pun la punct ultimele detalii pentru ca stadionul „Municipal“ din Severin, „casa“ pandurilor în ediția 2015-2016, să corespundă din toate punctele de vedere disputării meciurilor oficiale în Liga I. „Cred că e foarte bine pentru noi că jucăm în deplasare în prima etapă, pentru că vom avea mai mult timp la dispoziţie să punem la punct toate lucrurile la stadionul din Severin, unde deja a avut loc o primă vizită a reprezentanţilor LPF pentru a inspecta baza sportivă. Mâine (astăzi – n.r.), o delegaţie a clubului nostru se va deplasa la Severin pentru a discuta cu administratorul arenei în vederea amenajării corespunzătoare a spaţiilor care vor fi folosite de către club la meciurile din campionat, vestiare, lojă, cabine pentru comentatori, sală de conferinţe, sală de lucru pentru presă şi alte spaţii necesare. De asemenea, marţi, la ora 14.00, ne vom întâlni acolo şi cu reprezentanţii ISB (Intel Sky Broadcast, deţinătoarea drepturilor TV pentru Liga I – n.r.) şi cu reprezentanţii televiziunilor, pentru o verificare şi pentru stabilirea ultimelor detalii pentru ca echipa să poată evolua în cele mai bune condiţii meciurile de pe teren propriu din Liga I pe stadionul «Municipal» din Severin“, a spus Mihai Stelescu.

A semnat Wellington

Fotbalistul brazilian Wellington Carlos da Silva a semnat ieri un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire, cu Pandurii Târgu Jiu, după ce a fost testat de antrenorul Edi Iordănescu în cantonamentul din Olanda. Atacantul cariocas, care a jucat ultima dată la Concordia Chiajna, are 28 de ani și 1, 86 metri.
„Wellington se pregăteşte în cantonament cu echipa şi a efectuat deja vizita medicală. Am semnat contractul cu el pentru un sezon, cu posibilitatea de a prelungi înțelegerea la finalul acestei perioade. Îi urăm cu toţii bun venit şi să aibă parte de cât mai multe reuşite la Pandurii“, a declarat preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS