21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alexandru Pelici, reconfirmat ca antrenor la CSM Vâlcea

Fotbal – Alexandru Pelici, reconfirmat ca antrenor la CSM Vâlcea

Liniștiți de răspunsul primit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), care a confirmat că CSM Vâlcea va continua în Liga a II-a și nu pe prima scenă așa cum se dorea, conducătorii grupării din Zăvoi și-au trasat prioritățile. Prima este legată de staff-ul tehnic, oficialii olteni hotărând să continue cu Alexandru Pelici drept antrenor principal, iar a doua vizează îmbunătățirea lotului de jucători, informează liga2.ro. Tehnicianul a început deja să tatoneze „piața” transferurilor, iar pe lista sa se află mai mulţi jucători cu care a mai lucrat, în trecut, la Vâlcea. Singura „noutate” de până acum este fundaşul Rareş Cucui, care ar urma să se întoarcă la Vâlcea după ce i-a expirat împrumutul la CS Mioveni.

Echipa din Zăvoi i-ar putea pierde în această vară pe Samson, Geantă, Melcea, Neagoe, Staicu, D. Popescu, Firţulescu şi A. Popescu, care sunt la final de contract. O plecare certă este cea a atacantului Fabian Himcinschi, care a ajuns la Dinamo.
„Nu am apucat încă să discutăm cu jucătorii aflaţi la final de contract. Sunt multe probleme de rezolvat la club. Primordial este să ştim pe ce buget ne vom baza în sezonul viitor”, a declarat preşedintele clubului, Bogdan Medrea.
Reunirea echipei CSM Vâlcea este programată pe 6 iulie, în Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS