Acasă Sport Tenismenii românii evoluează astăzi la Roland Garros

Tenismenii românii evoluează astăzi la Roland Garros

Irina Begu, locul 30 WTA, va evolua astăzi la Roland Garros în cel de-al doilea meci disputat pe terenul 5 împotriva sportivei croate Ana Konjuh, poziţia 94 în ierarhia mondială. Andreea Mitu, locul 100 WTA, va juca împotriva Karolinei Pliskova (Cehia), a 12-a favorită a competiţiei, în cel de-al doilea meci al zilei de pe terenul 2.
România este reprezentantă și astăzi în probele de dublu. Perechea Jean-Julien Rojer/Horia Tecău joacă al doilea meci pe terenul 9, împotriva americanilor Steve Johnson/Sam Querrey.
Alexandra Dulgheru și Magdalena Rybarikova (Slovacia) joacă împotriva perechii Mona Barthel/Mandy Minella (Germania/Luxemburg) pe terenul 11, însă nu înainte de ora 13.00.
Elena Bogdan și Vladimira Uhlirova (Cehia) joacă împotriva perechii franceze Stephanie Foretz/Amandine Hesse, pe terenul 16, de la ora 16.30.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version