24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii C de la CS Universitatea, campioni județeni

Fotbal – Juniorii C de la CS Universitatea, campioni județeni

Juniorii C, pregătiți de Marian Calafeteanu, au devenit campioni județeni (foto: csuc.ro)
Juniorii C, pregătiți de Marian Calafeteanu, au devenit campioni județeni (foto: csuc.ro)

Juniorii C ai CS Universității Craiova au câștigat campionatul județean, dar gândul le este la ultimul act al fazei naționale. În finala Doljului la juniori C, CS Universitatea Craiova a învins ieri seară pe Fortuna Craiova cu 3-0, prin „dubla” lui Gârbiță și reușita lui Dobre. Echipa câștigătoare a arătat astfel: Costoaie – Olteanu, Constantinescu, Sima, Vadasis – Screciu, Dobre, Șerban, Nichifor – Gârbiță, Mitruscsak. Pe parcursul jocului au mai intrat Rezeanu, Stăiculescu, Cojocaru, Baciu și Grigorașcu.
De altfel și în sezonul regulat, alb-albaștrii lui Marian Calafeteanu au arătat că sunt detașat cei mai buni din județ la categoria lor, acumulând 88 de puncte, la 25 de puncte distanță de ocupanta locului doi.
„La echipa pe care o am era de așteptat să fim pe primul loc. Sincer, nu mi-e teamă de etapa zonală. Ne gândim la turneul semifinal și finală. Am arătat că avem valoare la Cupa organizată la începutul lui mai de Academia Hagi. A fost cel mai puternic turneu și l-am câștigat. Important este să muncim în continuare și sunt convins că vom obține un rezultat remarcabil în această vară“, a declarat Marian Calafeteanu, pentru site-ul oficial al CS Universitatea Craiova.
Prin succesul obținut pe plan local, juniorii C de la CSU, dar și cei ai Fortunei Craiova, s-au calificat la faza zonală (4-7 iunie) și unde vor lupta pentru locul I, care duce la turneul semifinal, contra reprezentantelor județelor Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Teleorman.
„Ne propunem să obținem cât mai multe rezultate pozitive și să creștem ca joc de la meci la meci”, a declarat antrenorul Fortunei, Ovidiu Turcu, pentru GdS.
Lotul grupării Fortuna Craiova îi cuprinde pe următorii: Răzvan Udrea, Cosmin Brașoveanu – Cătălin Nițu, Daniel Tudor, Ionuț Stana, Roberto Bujor, Andrei Lambu, Tiberiu Tudora, Ionuț Zamfir, Marius Ciobanu, Adrian Pătroi, Eduard Militaru, Sebastian Preda, Alberto Negreț, Albert Ispas, Victor Cazan, Viorel Vacariu, Alex Manea, Alin Drăghici, Cătălin Ciobanu, Iulian Lancea, Cătălin Ghiță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS