Acasă Sport Tenis – Raluca Olaru, calificată în semifinalele de dublu de la Nurnberg

Tenis – Raluca Olaru, calificată în semifinalele de dublu de la Nurnberg

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena (România/Spania), cap de serie numărul 4, s-a calificat, astăzi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Nurnberg (Germania), fază în care va juca împotriva echipei Elena Bogdan/Eva Hrdinova, informează Mediafax. Olaru şi Arruabarrena au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră şi două minute, cuplul olandez Kiki Bertens/Demi Schuurs.

În semifinale, Raluca-Ioana Olaru şi Lara Arruabarrenba vor întâlni perechea Elena Bogdan/Eva Hrdinova (România/Cehia), care a trecut, cu scorul de 7-5, 4-6, 10-8, de cuplul Arina Rodionova/Olga Savciuk (Australia/Ucraina).
Pentru calificarea în semifinale, Olaru şi Arruabarrena vor primi 110 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 2.770 de euro.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version