6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTinerii, atrași de snooker

Tinerii, atrași de snooker

Participanţii de la concursul Pot Black
Participanţii de la concursul Pot Black

La clubul craiovean de snooker Free-Ball, aflat în cartierul Craiovița Nouă (zona Fortuna) s-a organizat duminică Pot Black-ul lunar, competiție care a atras un număr mare de participanți tineri. Cel mai mic concurent a fost Ionuț Popescu, de 11 ani, un copil talentat, care a câștigat un meci și s-a oprit în sferturile de finală. Pentru încurajare, Ionuț a primit o diplomă cu distincția „cel mai tânăr participant“, o cupă și o medalie.
„Ionuț vine de aproximativ o lună la noi la club. Îi place snookerul și este destul de talentat. De altfel, această competiție, Pot Black, una amicală, care are ca scop popularizarea snookerului, participă mulți tineri. Acum am avut patru concurenți cu vârsta sub 18 ani“, a spus ieri Mihai Adrian Fundeanu, managerul clubului Free-Ball Craiova și totodată cel care a disputat finala Pot Black-ului de duminică, fiind învins de Adrian Herelam.
„Adrian a avut o prestație impecabilă pe toată durata competiției. Este un băiat nou-venit în club, a participat pentru a doua oară la un concurs de acest gen și l-a câștigat printr-o prestație de excepție. Tinerii sunt așteptați să-i calce pe urme“, a completat Fundeanu. Pe locul trei s-a clasat Daniel Andrei, care l-a învins în finala mică pe Cristi Boborelu.
Sportivii clasați pe podium au primit diplome, medalii, iar câștigătorul a intrat în posesia unei frumoase cupe. Pe deasupra, organizatorul a mai oferit și ore de antrenament gratuit la club. La competiție s-au înscris 22 de sportivi, dar s-au prezentat doar 20. La clubul Free-Ball Craiova se organizează și Liga de Sud, competiție oficială cu mai multe etape.

Finaliştii competiţiei: Adrian Fundeanu (stânga) şi Adrian Herelam
Finaliştii competiţiei: Adrian Fundeanu (stânga) şi Adrian Herelam
Cei mai mici concurenţi
Cei mai mici concurenţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS