11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari și CSO Filiași, obligate să câștige

CS Podari și CSO Filiași, obligate să câștige

Podărenii (în alb) nu vor avea un meci ușor cu CS Ștefănești (foto: Alexandru Vîrtosu)
Podărenii (în alb) nu vor avea un meci ușor cu CS Ștefănești (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formațiile CS Podari și CSO Filiași nu vor avea parte de meciuri ușoare în acest final de săptămână, când este programată etapa a 23-a din Liga a III-a, ambele evoluând sâmbătă, de la ora 18.00.
În seria 3, podărenii lui Dragoș Bon întâlnesc, pe teren propriu, pe CS Ștefănești, una dintre echipele respectate, însă optimismul primează în tabăra doljeană. „Vrem să uităm de episodul cu retragerea și să ne câștigăm punctele. Mai sunt puține etape rămase de disputat, noi suntem la trei, patru puncte de mijlocul clasamentului și vom face tot ce se poate să urcăm, să scăpăm de retrogradare”, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
Partida de la Podari va fi arbitrată de Robert Ionuț Stanciu (Ploieşti), ajutat de Andrei Ciuciu (Piteşti) și Ionuţ Cătălin Duţu (Târgovişte), observatori fiind desemnați Adrian Ion (Piteşti) și Constantin Constantinescu (Slatina).
La rândul său, CSO Filiași va evolua în deplasare împotriva celor de la FC Hunedoara, o echipă imprevizibilă. Marea problemă a trupei lui Gigi Ciurea o constituie absențele din lot: Buciuman este suspendat, Bălă și Dumitrașcu – incerți. „Mergem la Hunedoara cu gândul să nu pierdem. Am făcut destui pași greșiți și trebuie să ne revenim, iar Gigi Ciurea i-a montat pe băieți cum trebuie”, a declarat directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.
Meciul FC Hunedoara – CSO Filiași îl va avea la centru pe Szabolcs Kovacs (Carei), iar la cele două linii pe Radu Despa (Baia Mare) și Ștefan Daniel Lar (Baia Mare). Observator pentru arbitri va fi Cornel Corocan (Reşiţa), iar pentru joc Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS