15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcasă - lei, afară - zebre

Acasă – lei, afară – zebre

Felix Grigore a anunţat că CSU va juca în partidele de pe teren propriu cu leul pe piept (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Felix Grigore a anunţat că CSU va juca în partidele de pe teren propriu cu leul pe piept (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care managerul general, Felix Grigore, a dezvăluit că începând cu meciul de sâmbătă, de la ora 17.00, de pe „Extensiv“, cu CSMS Iași, Bawab și colegii săi vor evolua cu sigla cu leul pe piept, urmând ca în disputele din deplasare să fie folosită emblema cu dungi. „Consiliului de Administrație al CS Universitatea Craiova nu i-a trebuit să audă de foarte multe ori dorința suporterilor de a evolua cu leul pe piept. Vă anunț, în mod oficial, că CS Universitatea Craiova, începând de mâine, va evolua cu stema cu leul pe piept. Trebuie spus că nu vom renunța nici la emblema clubului-mamă, pentru care noi ne-am bătut atât și anunțăm că vom juca pe teren propriu cu aceste tricouri cu leul, iar în deplasare vom evolua cu emblema în dungi. Facem asta până la sfârșitul campionatului, urmând ca în vară, împreună cu suporterii noștri, să decidem ce vom folosi și ce este mai bine pentru CS Universitatea Craiova. Stema cu leul este înregistrată de noi la OSIM, deci o folosim legal“, a declarat Felix Grigore.

„Dacă vrei performanță îți trebuie mulți bani“

DSC0134
Prezent la întâlnirea cu mass-media, directorul tehnic Sorin Cârțu s-a arătat încântat de vestea cu leul, dar nu a dorit să se gândească de acum la ideea de a lupta pentru titlul de campioană din sezonul viitor. „Este o surpriză și un imbold în plus pentru ceea ce vrem să facem cu Iașiul. Ar fi bine să imităm leii și să câștigăm, să revenim cu ceea ce vă obișnuisem într-o perioadă, cu rezultate pozitive, și să trecem de pasa asta proastă care și pe noi ne macină. În privința titlului de campioană va fi o strategie care urmează să se pună în aplicare după ce se termină campionatul. Atunci când anunți un astfel de obiectiv îți trebuie o strategie clară. E nevoie de un buget bun ca să iei campionatul. Dacă vrei performanță îți trebuie mulți bani. Jucătorul care vine și îți cere banul trebuie să își merite și ultimul cent. A fost un campionat greu și acesta, darmite la anul, când e cu play-off și play-out, deci contează mult să știi ce vrei“, a punctat Sorin Cârțu.

Apreciază CSMS Iași

Strategul Craiovei a prefațat și partida cu CSMS Iași, recunoscând că forma moldovenilor îi cam provoacă frisoane, dar are încredere că elevii săi vor face tot ce-i posibil ca să câștige. „Mi se pare normal ca Prunea să se gândească la un rezultat bun la Craiova, pentru că Iașiul e o echipă care în retur mi-a plăcut cum arată, are un joc bine organizat și au făcut și puncte multe, lucru care a surprins pe toată lumea. Trebuie să-i privești cu admirație și respect. Tot ceea ce s-a realizat la Iași nu este o întâmplare, pentru că Prunea și-a făcut foarte bine meseria și au un antrenor foarte bun. Îmi place Napoli ca antrenor, este un tip care își impune filosofia lui pe unde se duce. Este un meci care mie îmi dă frisoane, pentru că e un adversar foarte periculos. Vom avea un meci foarte greu. Mi-a plăcut cum a decurs procesul de pregătire din această săptămână și îmi dă speranțe pentru un rezultat pozitiv“, a spus Cârțu. „Nu e nici un secret, lipsa lui Madson (suspendat) sper să o acoperim cu Kay, pentru că a mai jucat la închidere și noi am fost mulțumiți de prestația lui din meciul acela, cu ASA Târgu Mureș. Va face un cuplu cu Mateiu la mijlocul terenului. Frăsinescu este în lot. El a făcut niște greșeli și am vrut să-l pedepsim, de aceea nu l-am luat la Botoșani, dar nu s-a pus niciodată problema să-l exclud“, a punctat Sorin Cârțu.

Bălgrădean vrea pe podium

_DSC0144
Nemulțumiți de randamentul lui Thaer Bawab din ultimul timp, tehnicienii CSU au decis ca banderola de căpitan să ajungă pe brațul portarului Cristi Bălgrădean în absența lui Pablo Brandan, iar „Pufi“ speră să aducă noroc echipei sale. „Ne lipsește foarte mult Brandan și sper să revină cât mai repede pe teren ca să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Mai sunt patru etape și vrem să scoatem cât mai mult posibil. Ne va aștepta un meci foarte greu cu CSMS Iași, o echipă care stă foarte bine defensiv, joacă pe contraatac, dar noi vrem să câștigăm. Sper că am trecut peste înfrângerile cu Brașovul și Botoșaniul și că o să ne impunem“, a spus Bălgrădean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS