14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Maximii“, provocați la o miuță de profesori

„Maximii“, provocați la o miuță de profesori

Fotbalul nu le dă niciodată pace componenților Craiovei Maxima, gloriile Băniei răspunzând de fiecare dată prezent la diversele provocări amicale. De data aceasta și-au anunțat prezența la un meci demonstrativ, programat în deschiderea Cupei Universității Craiova, ediția a 2-a. Competiția, care se adresează liceenilor, este organizată de Universitatea din Craiova în intervalul 6-8 mai, făcând parte dintr-un proiect derulat în urma încheierii unor protocoale de colaborare dintre centrul universitar din Bănie, prin Prorectoratul programe de studii și asigurarea calității, și cele patru Inspectorate Școlare din regiunea Oltenia (ISJ Dolj, Vâlcea, Olt și Mehedinți), care urmărește transferul de bune practici între învățământul liceal și învățământul universitar.
Meciul-vedetă va avea loc mâine, de la ora 11.00, și va opune Craiova Maxima și echipa cadrelor didactice a Universității din Craiova. Partidele etapei finale, la care s-au calificat Liceul Tehnologic Auto Craiova – Dolj, CN Pedagogic „Ștefan Odobleja“ Severin – Mehedinți, CN „Ioniță Asan“ Caracal – Olt, LT „General Magheru“ – Vâlcea se vor desfășura pe terenul de sport din incinta Facultății de Drept și Științe Sociale (Complex Mecanică). Acțiunea vizează o colaborare cât mai bună între instituțiile implicate, în vederea asigurării calității învățământului preuniversitar din regiunea Oltenia, cât și atragerea unui număr cât mai mare de studenți din zona Olteniei la Universitatea din Craiova.
Iată programul Cupei Universității Craiova: astăzi: 16.00 – primire participanți; 18.00 – tragerea la sorți a echipelor și stabilirea orarului; mâine: 11.00 – meci deschidere Craiova Maxima – echipa cadrelor didactice din Universitatea din Craiova, 12.00 – 13.00: meciul 1, 13.00 – 14.00: meciul 2, 15.00 – 18.30: vizitarea Universității din Craiova și a principalelor obiective turistice; vineri: 10.00 – 11.00: finala mică, 11.00 – 12.00: finala mare, 12.00: festivitatea de premiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS