11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Gorjenii, atinşi în orgoliu

Fotbal – Gorjenii, atinşi în orgoliu

Gorjenii (în alb) mai au de tras ca să scape de retrogradare
Gorjenii (în alb) mai au de tras ca să scape de retrogradare

 

Pandurii Târgu Jiu nu a contabilizat nici un punct din deplasarea de vineri, de la Chiajna, Concordia impunându-se la limită, scor 0-1. Unicul gol a fost marcat de craioveanul Mihai Dina, în minutul 57, cu un şut din careu, după o pasă de la Pena. De menţionat că gorjenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 37, când a fost eliminat Dan Nistor pentru că l-a lovit pe Dragarski. În minutul 90+3, centralul Adrian Comănescu i-a arătat cartonaşul roşu şi portarului Gliwa, aflat pe banca de rezervă.

Concordia Chiajna: Matache – Vagner, Dragarski (’90+1, Albu), Bagarici (’74, Muşat), Alves – B. Madeira (’44, Dina) – Serediuc, Boldrin, Purece, Ad. Cristea – Pena. Antrenor: Marius Baciu.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşanu, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici – Anton, Mrzljak (’86, Eric) – Răduţ (’65, Trifu), Nistor, Shalaj (’58, Brata) – M. Roman. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Boldrin ’43, Dragarski ’54, Alves ’60, Dina ’85, Vagner ’90 / Mrzljak ’59.

Au arbitrat: Adrian Comănescu – Ciprian Danşa, Andrei Constantinescu.

Observatori: Costin Ion Toma, Mircea Călin.

 

„Am fost puţin şocaţi de acuzaţii”

 

Atacantul pandurilor, Mihai Roman, a afirmat că rezultatul de la Chiajna este mincinos şi a punctat că el şi colegii săi au jucat timoraţi şi supăraţi după acuzele de blat cu Universitatea Cluj, în urma cărora preşedintele Eugen Pârvulescu a fost suspendat din funcţie. „N-ar fi trebuit să pierdem acest meci, acum se complică lucrurile pentru noi. Am avut şi puţină neşansă, am jucat şi în inferioritate, acum trebuie să obţinem cât mai multe puncte în etapele următoare. Noi îl aşteptăm pe domnul Pârvulescu alături de noi. S-a cunoscut şi azi (vineri – n.r.) că nu a fost alături de noi. La fel şi cu mister care a stat în tribune. Am fost puţin şocaţi de aceste acuzaţii. Nu am vorbit cu cei din conducere, dar am fost surprinşi. Noi suntem curaţi, meciul s-a jucat pe teren. Am fost peste Universitatea Cluj, noi am ratat, iar ei au reuşit să marcheze. Am ratat şi eu un penalti, în acel meci. Am încercat să schimb colţul, cu Galaţiul am tras pe dreapta şi am crezut că Veselovsky a văzut asta, aşa că am decis să dau altfel”, a spus Roman.

 

„Îţi e ruşine să ieşi pe stradă”

 

Şi mijlocaşul Mihai Răduţ a fost marcat de acuzaţiile din această săptămână. „Nu sunt normale asemenea lucruri. Îţi e ruşine să ieşi pe stradă, cei care acuză nu procedează bine. Noi cu Universitatea Cluj am avut un meci foarte greu, au stat cinci pe fund şi cinci la mijloc, nu am putut să-i desfacem. Totul a pornit de la o televiziune locală din Gorj, care a lansat aceste zvonuri. Avem salarii pe care mulţi nu le au, avem prime mari, primeam mii de euro dacă am fi câştigat. Am avut posesie peste 70% şi penalti ratat. Nu trebuie să fim acuzaţi de aceste lucruri, rămânem toată viaţa cu ele. Domnul Pârvulescu va demonstra că nu e blat, cei care au comentat scapă, iar noi rămânem cu această pată. Abia aştept să se rezolve, să dea toţi care cercetează declaraţii pe toate posturile că nu au găsit nimic”, a punctat Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS