21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eugen Pârvulescu, suspendat din funcţia de preşedinte de la Pandurii

Fotbal – Eugen Pârvulescu, suspendat din funcţia de preşedinte de la Pandurii

Eugen Pârvulescu, bănuit că a aranjat meciul Pandurii - Universitatea Cluj
Eugen Pârvulescu, bănuit că a aranjat meciul Pandurii – Universitatea Cluj

Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a fost suspendat pentru trei luni din funcţia pe care o ocupă la club în această dimineață, informează prosport.ro. Decizia a fost luată de membrii Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), care îl bănuiesc pe Pârvulescu de „blat” la meciul dintre Pandurii – Universitatea Cluj, scor 0-1. Conducătorul a revenit la Pandurii la finalul anului 2014, după ce ocupase vreme de patru luni aceeaşi funcţie la Universitatea Cluj.
„Da, este adevărat. Sunt suspendat până la data de 29 iulie. Mi se pare un lucru normal. Oamnii din Adunarea Generală a Acţionarilor au o mare putere, iar când apar astfel de dubii, e foarte bine să se ancheteze, să se elucideze dacă da sau nu. Dacă am avut vreo implicare, suport consecinţele. Dar vă spun că 100% meciul s-a jucat pe teren. Nu mi-e frică de nimic. Doresc această anchetă pentru a nu-mi fi pătată imaginea”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru sursa citată.
Meciul dintre Pandurii şi Universitatea Cluj a trezit bănuieli după ce Nuno Viveiros a marcat un gol considerat de mulţi a fi fost prea uşor, iar Mihai Roman a ratat în minutul 53 o lovitură de la 11 metri. Partida s-a disputat la finalul lunii martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS