17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpadasinii din Bănie, pe podium la Campionatul European

Spadasinii din Bănie, pe podium la Campionatul European

Alexandru Dabija (stânga), Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu și Mario Perșu au obținut medalia de bronz în Italia (foto: FR Scrimă)
Alexandru Dabija (stânga), Tatian Bolboceanu, Ionuț Trandafirescu și Mario Perșu au obținut medalia de bronz în Italia (foto: FR Scrimă)

Echipa masculină de spadă a României a obţinut vineri medalia de bronz la Campionatele Europene Under 23 de la Vicenza (Italia). Echipa României a fost alcătuită din trei craioveni, Ionuţ Trandafirescu (CSU Craiova), Tatian Bolboceanu (CSM Craiova) și Mario Perșu (CS Universitatea Craiova), alături de Adrian Dabija (CS UNEFS). Antrenori sunt craioveanul Radu Podeanu (LPS „Petrache Trișcu“) şi Petrică Ungureanu. Parcursul echipei României a fost următorul: tabloul de 16: 45-44 cu Spania, tabloul de 8: 30-29 cu Marea Britanie, semifinale: 36-45 cu Ungaria, finala mică: 45-31 cu Turcia. Joi, în proba de spadă masculin individual, Adrian Dabija a ocupat locul 5, Tatian Bolboceanu s-a clasat pe 21, Ionuț Trandafirescu a încheiat concursul pe 24, iar Mario Perșu – pe locul 64.

Cei patru craioveni care au contribuit la medalia de bronz: cei trei spadasini  şi antrenorul Radu Podeanu
Cei patru craioveni care au contribuit la medalia de bronz: cei trei spadasini şi antrenorul Radu Podeanu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS