27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota

Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea și kazaha Iaroslava Șvedova s-au calificat ieri în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce au învins favoritele nr.2, Mandy Minella (Luxemburg)/Olga Savciuk (Ucraina), cu 7-5, 6-2, notează Agerpres.

Cîrstea și Șvedova și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta câștigătoarele din meciul Beatriz Garcia Vidagany (Spania)/Florencia Molinero (Argentina) — Paula Cristina Goncalves/Beatriz Haddad Maia (Brazilia).

La simplu, Sorana Cîrstea va juca în primul tur cu americanca Irina Falconi, cap de serie nr. 8. Cîrstea a învins-o pe Falconi în singurul lor meci direct, în 2010, la Las Vegas, cu 6-3, 4-6, 6-3, în runda inaugurală.

Ana Bogdan a ratat accederea pe tabloul principal de simplu după ce a fost învinsă de slovena Nastja Kolar cu 7-5, 6-3, în ultimul tur al calificărilor, alegându-se cu 1.020 de dolari și 12 puncte WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS