5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorul Burci, în probe la Dinamo

Juniorul Burci, în probe la Dinamo

Portarul Ilie Alexandru Burci ar putea semna cu Dinamo Bucureşti (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Portarul Ilie Alexandru Burci ar putea semna cu Dinamo Bucureşti (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Continuă plecările tinerilor jucători craioveni la marea rivală Dinamo. După ce în vară fundașul Alex Dudea a schimbat tricoul alb-albastru cu cel alb-roșu, în această săptămână a venit rândul unui alt junior crescut de CS Universitatea Craiova, vicecampion național cu grupa de copii născuți în 1997, să meargă la clubul din Ștefan cel Mare. Portarul Ilie Alexandru Burci s-a despărțit de curând de gruparea din Bănie, a susținut probe la Dinamo și crede că zilele următoare va semna un contract cu „haita“ lui Flavius Stoican. Burci a mai cochetat iarna trecută cu CSO Filiași, dar oficialii divizionarei C au renunțat să-l aștepte să-și rezolve situația contractuală cu CS Universitatea.
„Am decis să merg la Dinamo, iar acum sunt la București. Ne-am înțeles de principiu, am toate actele în regulă, iar zilele următoare o să semnez. Ieri (marți – n.r.) am făcut antrenament cu echipa mare, iar astăzi (ieri – n.r.) o să merg să mă pregătesc cu echipa a doua. Nu au fost probleme cu antrenorii sau cu altcineva de la CS Universitatea, doar că nu eram folosit des la echipă și am decis, de comun acord, să reziliem contractul“, a declarat Burci, pentru GdS.

Tibi Lung: Îi urez baftă!

Din punctul de vedere al oficialilor CS Universitatea Craiova, Ilie Alexandru Burci nu este o pierdere pentru club.
„În această iarnă s-a făcut o reevaluare a juniorilor, iar la portari a făcut-o Tibi Lung și s-a ajuns la concluzia că Burci poate pleca, mai ales că băiatul își dorea asta. Eu i-am dat credit lui Tibi Lung, pentru că am mare încredere în el“, a explicat managerul centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
„Foarte bine dacă semnează cu Dinamo, e treaba lui! Mie nu mi-a spus nimic extraordinar cât l-am văzut apărând, dar îi urez multă baftă. Chiar m-aș bucura să mă fi înșelat eu și să-l văd pe Burci apărând la Dinamo“, a spus Tibi Lung, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS