6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii, obligați să câștige cu Bradu

Podărenii, obligați să câștige cu Bradu

Claudiu Ştefan (la minge) îşi doreşte să-şi pună amprenta mai mult pe jocul echipei CS Podari (Foto: fcpodari.ro)
Claudiu Ştefan (la minge) îşi doreşte să-şi pună amprenta mai mult pe jocul echipei CS Podari (Foto: fcpodari.ro)

CS Podari nu a început returul de campionat așa cum și-ar fi dorit, a remizat la FCM Târgoviște, a pierdut la Braloștița cu Urban Titu și a luat un punct important în runda trecută pe terenul liderului, CS Afumați, iar acum se află în fața unui adevărat test de maturitate și valoare, urmând să întâlnească mâine, de la ora 15.00, pe teren propriu, pe Atletic Bradu, o contracandidată la retrogradare. Gândul jucătorilor lui Dragoș Bon stă numai la victorie, cu toții fiind conștienți că trei puncte i-ar apropia de plutonul echipelor de la mijlocul clasamentului, ceea ce ar readuce liniștea în tabăra „rossonerilor“.
Mijlocașul Claudiu Ștefan, unul dintre juniorii care bifează minute meci de meci și care a evoluat și în Liga a II-a, la CSM Vâlcea și Metalul Reșița, consideră că echipa sa se află pe o pantă ascendentă și că punctele din disputa cu Bradu vor intra în contul lui CS Podari. „Am făcut un meci bun în etapa trecută cu CS Afumați, echipă care era pe primul loc. Am reușit să scoatem un punct important, deși nimeni nu ne dădea șanse, și suntem mulțumiți de acest lucru. Ne-a ieșit jocul, puteam să-l și câștigăm, dar acum am șters cu buretele ce s-a întâmplat pentru că urmează un meci foarte important, întâlnim acasă pe Atletic Bradu, care este în fața noastră în clasament. Având în vedere că în cazul unei victorii îi egalăm la puncte și ne relansăm în campionat, suntem foarte concentrați și motivați. Sperăm să facem un meci bun, să câștigăm, pentru că suntem pe un loc care nu ne avantajează deloc, care nu ne face cinste și nu reflectă valoarea grupului și condițiile de care dispunem“, a declarat Claudiu Ștefan în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“ de la alege.tv și Radio Sud.
Claudiu Ștefan consideră că șansele de victorie au crescut ținând cont și de faptul că meciul se va juca la Podari și nu la Braloștița, până acum terenul fiind prea ud, iar conducerea a decis să-l protejeze. „E bine că jucăm acasă acest meci, pentru că la începutul returului am avut niște probleme cu gazonul nostru și am jucat la Braloștița, unde terenul este destul de rău și nu te lasă să construiești. Acum e bun și a venit timpul să intrăm pe el, ceea ce înseamnă o șansă în plus, pentru că vom avea parte și de o susținere puternică din partea suporterilor“.

Mecea: Ne vom salva

Și portarul Marian Mecea este de părere că lucrurile vor sta bine de acum înainte, odată cu revenirea pe terenul din Podari. „Am scos un punct mare la Afumați, a fost meritat și muncit. Acest punct nu are valoare însă dacă nu câștigăm meciul următor, cu Atletic Bradu. E bine că nu mai jucăm la Braloștița, pentru că nu era un teren care să ne ajute să construim, să ne creăm ocazii de gol. Nu este o echipă de neglijat Atletic Bradu și orice meci e greu, mai ales că în seria asta echipele sunt foarte echilibrate valoric comparativ cu celelalte serii. Sperăm să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte, care ne-ar mai scoate la lumină un pic“, a spus Mecea, pentru GdS. „Cred că ne vom salva de la retrogradare. Avem un lot valoros, doar că a lipsit șansa la unele meciuri. Cu toții ne-am așteptat la un debut în forță în retur și nu a fost chiar așa, de asta ne-am speriat puțin la început, dar acum am strâns rândurile și suntem pregătiți să redresăm situația. Ne dorim să câștigăm fiecare meci și să avem parte și de arbitri corecți, pentru că prin deplasările pe care le-am avut am nimerit și arbitraje proaste, care au favorizat echipele gazdă. În trei deplasări s-au dat cinci penaltiuri împotriva noastră și e foarte greu să-ți revii, mai ales împotriva echipelor de pe lângă București. Am apărat și eu două, cu Câmpulung și la FCM Târgoviște, dar îmi doresc să fim mai feriți de aceste lovituri de pedeapsă“, a completat Marian Mecea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS