Acasă Sport Gimnastică - Andrei Muntean a câştigat medalia de bronz în finală la...

Gimnastică – Andrei Muntean a câştigat medalia de bronz în finală la inele, la CM de la Doha

-

Gimnastul Andrei Muntean a cucerit, joi, medalia de bronz în finală la inele, la Cupa Mondială de la Doha, el urmând să mai concureze în finalele de la sărituri şi paralele, informează Mediafax. Andrei Muntean a fost notat în finala de la inele cu 15,325, notă cu care a cucerit medalia de bronz, în timp ce medalia de aur a revenit sportivului brazilian Arthur Zanetti (15,725), iar cea de argint lui Artur Tovmasyan (Armenia, 15,425). Andrei Muntean va mai concura la Doha în finale sărituri şi paralele.

Tot joi, în finala de la paralele, Diana Bulimar a cucerit medalia de argint (nota 13,600), iar Laura Jurca s-a clasat pe poziţia a patra (13,175). Laura Jurca va mai evolua la Cupa Mondială de la Doha în finala de la sol, în timp ce la masculin, România va mai fi reprezentată în finale de Marius Berbecar – sărituri şi paralele, respectiv de Cristian Băţagă şi Vlad Cotuna la bară fixă.

La cea de-a opta ediţie a FIG World Challenge Cup, care se încheie vineri, în Aspire Zone din Doha, participă 123 de gimnaşti şi gimnaste din 33 de ţări.

Celelalte etape din 2015 ale circuitului vor avea loc după cum urmează: la Ljubljana (Slovenia, 3-5 aprilie), Sao Paolo (Brazilia, 1-3 mai), Varna (Bulgaria, 7-9 mai), Anadia (Portugalia, 21-24 mai) şi Osijek (Croaţia, 17-20 septembrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

9% dintre participanţii la bursă, selectaţi pentru angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenţi, eveniment care...

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.