Acasă Sport Lung Jr. a apreciat publicul de pe „Extensiv“

Lung Jr. a apreciat publicul de pe „Extensiv“

-

Silviu Lung Jr. a avut o prestaţie bună în partida de pe „Extensiv“ (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Silviu Lung Jr. a avut o prestaţie bună în partida de pe „Extensiv“ (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Portarul Astrei Ploiești, craioveanul Silviu Lung Jr., s-a arătat încântat de atmosfera de sâmbătă, de pe stadionul „Extensiv“, și a spus că remiza „albă“ cu CS Universitatea Craiova a fost un rezultat mulțumitor. „Mi-a plăcut mult atmosfera de aici. Nu știu când o să joc din nou pentru Craiova. Momentan sunt la Astra. Mai am trei ani de contract, dar acum am putut să mă bucur din nou de acești fani minunați și vreau să le mulțumesc pentru primirea pe care mi-au făcut-o. Știam că avem în față o echipă foarte bună, bine organizată, care pleacă bine pe contraatac, a venit acea eliminare din a doua repriză și a trebuit să ne mulțumim cu egalul“, a declarat Silviu Lung Jr.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.