10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii, de nerecunoscut şi cu Gaz Metan Mediaş

Fotbal – Pandurii, de nerecunoscut şi cu Gaz Metan Mediaş

Răduț (la minge) și colegii săi au pierdut puncte prețioase în lupta lor de a evita retrogradarea (foto: panduriics.ro)
Răduț (la minge) și colegii săi au pierdut puncte prețioase în lupta lor de a evita retrogradarea (foto: panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu a pierdut astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a din Liga I. Golul ardelenilor a fost marcat de Dan Roman (’57). Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă din retur, joi gorjenii fiind învinşi la Chiajna, de FC Viitorul, cu 4-0.

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici – Nistor, Pintilii – Buleică (’68, Shalaj), Răduţ, Nicoară (’57, Matulevicius) – M. Roman (’75, Eric). Antrenor: Edi Iordănescu.

Mediaş: Pleşca – Zaharia, Abrudan, Muth, Szilagyi – Velazquez, Elton, C. Petre (’68, Curtean), Tahar (’80, Buzean) – Lullaku (’74, R. Romero), D. Roman. Antrenor: Dan Matei.

Cartonaşe galbene: Eric / Pleşca.

Au arbitrat: George Rădulescu – Vasile Marinescu, Adrian Popescu; Nicolae Botaş.

Observatori: George Ionescu, Marian Bucurescu.

 

Edi Iordănescu: Rămânem o contracandidată la retrogradare

 

La finalul întâlnirii, antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, a făcut o scurtă analiză şi a punctat că speră să remedieze jocul echipei sale în perioada de întrerupere a campionatului. „Sunt mai mulţi factori la mijloc care ne-au condus aici. Echipa a adunat o doză considerabilă de oboseală, nu mai avea claritate în atac. Nu am găsit mijloacele necesare pentru a finaliza. Am traversat o perioadă bună în care am învins echipe puternice şi în loc să continuăm pe aceeaşi linie, roata s-a întors foarte brusc. Cred că ne prinde bine întreruperea campionatului. Se vorbea despre Liga Europa, despre jucători convocaţi la naţională, dar aceste discuţii ne-au făcut rău. Rămânem o contracandidată la retrogradare”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

 

Dan Roman: Putem să bem o bere de fericire!

 

Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a afirmat că importantă este victoria obţinută la Târgu Jiu, nu faptul că a reuşit el să marcheze. „Nu e important că am marcat eu, pentru că toată echipa a luptat până în minutul 96. Putem să bem o bere de fericire pentru meciul pe care l-am făcut, în faţa unei echipe foarte bune a campionatului. Jocul nostru a început să crească de la meci la meci. Vrem victoria şi în meciul următor. Steaua este într-o scădere de formă şi cred că putem să o batem acasă. Ei nu au câştigat la noi, în ultimele patru, cinci meciuri mereu i-am cam bătut. Sper să fim în cea mai bună formă la ora meciului”, a declarat Dan Roman, la Look TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS