8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă astăzi împotriva Karolinei Pliskova, în optimile de finală de la Indian Wells

Simona Halep joacă astăzi împotriva Karolinei Pliskova, în optimile de finală de la Indian Wells

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca, în această noapte, cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, scrie Mediafax.

Această partidă, de pe terenul 3, este precedată de două meciuri din cadrul turneului ATP de 1.000 de puncte, Robin Haase – Lukas Rosol, de la ora 20.00, urmat de Gilles Simon – Michael Berrer. În funcţie de durata acestor partide masculine, întâlnirea Halep – Pliskova ar putea avea loc în jurul orei 00.00.
Halep, 23 de ani, şi Pliskova, care va împlini sâmbătă tot 23 de ani, s-au mai întâlnit în finala de la Dubai, din luna februarie, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (4). Învingătoarea partidei va juca în sferturile de finală cu câştigătoarea meciului Carla Suarez Navarro (Spania, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12) – Heather Watson (Marea Britanie, locul 43 WTA). Calificarea în sferturi este recompensată la Indian Wells cu un premiu de 112.270 de dolari şi cu 215 de puncte WTA.

La ediţia precedentă, Simona Halep a atins faza semifinalelor competiţiei, însă indiferent de rezultatele pe care le va mai înregistra la acest turneu, ea îşi va păstra locul pe podiumul WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS