12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari și ACS Viitorul Municipal, perdante

CS Podari și ACS Viitorul Municipal, perdante

Lucian Pârvu (în negru) nu a păcălit defensiva celor de la Titu (Foto: fcpodari.ro)
Lucian Pârvu (în negru) nu a păcălit defensiva celor de la Titu (Foto: fcpodari.ro)

Dacă vineri CSO Filiași a reușit victoria cu 2-1 în fața celor de la Vulturii Lugoj, sâmbătă a fost o zi nefastă pentru reprezentantele Doljului din Liga a III-a. Având terenul inundat, CS Podari a primit vizita celor de la Urban Titu la Braloștița, iar rezultatul confruntării din etapa a 15-a, seria 3, a fost dezastruos, trupa lui Dragoș Bon pierzând cu 2-1. Portarul Mecea a încasat două goluri de la  Ivaşcu (‘13, ‘26), ambele din lovituri libere, iar Edi Dina a redus din diferență cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Alex Mirescu (‘76).
CS Podari: Mecea – Ciocârlă (‘46, Ciocioană), Dina, Dreșcă, Stănia – Dragomir, Rioșanu (‘66, Mirescu) – Surugiu (‘75, Cl. Ștefan), Preda, Răduț – L. Pârvu.
În seria 4, ACS Viitorul Municipal Craiova nu a reușit să obțină nici un punct în deplasarea de la Arad, UTA Bătrâna Doamnă impunându-se cu 3-1. Pentru gazde au marcat Szekely (‘12), Hlistei (‘72) și Filaret (‘79), replica olteană venind prin Cătălin Crăciun (‘50). Antrenorul grupării de la Ișalnița, Victor Naicu, a utilizat următorii jucători: Surdu – Nuță, Chircan, Sava (‘56, Flori), Mihai – Stoica, Borneci (‘46, Stoichițoiu), Istudor,  Luncan (‘46, Crăciun) – L. Scarlat, Poenaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS