11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Aurică Beldeanu, la ceas aniversar

Fotbal – Aurică Beldeanu, la ceas aniversar

Aurică Beldeanu a împlinit 64 de ani (foto: Alexandru Vîrtosu)
Aurică Beldeanu a împlinit 64 de ani (foto: Alexandru Vîrtosu)

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Aurică Beldeanu, a împlinit astăzi 64 de ani. „Când eram tânăr, de ziua mea era soare tot timpul, dar acum, că am îmbătrânit, și vremea s-a stricat. Asta am remarcat de dimineață. Dacă era înnorat pe 4 martie, a doua zi era soare, dar acum… Asta e, îmbătrânim. Important este să fim cât mai sănătoși, să avem liniște și să-i avem pe cei dragi nouă alături”, a spus „Vulpea”, pentru GdS.
În prezent scouter la CS Universitatea Craiova, Aurică Beldeanu a spus că își dorește drept cadou o victorie a alb-albaștrilor cu FC Viitorul, la Chiajna. „Nu avem cum să pierdem meciul cu Viitorul de la Chiajna, pentru că echipa stă bine în teren și faza de apărare o facem excelent. Luăm greu gol, așa că avem șanse să facem cel puțin un meci egal acolo. Nu cred că ne va pune probleme terenul sintetic de la Chiajna, că trebuie să aibă și băieții crampoane adecvate acestei suprafețe de joc. Au susținut amicalul ăla cu FC Olt pe sintetic, mâine (vineri – n.r.) am înțeles că vor face un antrenament la Slatina și încă unul chiar la Chiajna, sâmbătă, deci ar trebui să fie bine. Eu sunt optimist, iar o victorie ar fi un cadou foarte frumos pentru mine”, a punctat fostul mare fotbalist al Craiovei.
Aurică Beldeanu a ajuns la Universitatea Craiova în 1976, din divizia B, de la CSM Reșița. A jucat în tricoul alb-albastru 9 ani și are în palmares două titluri de campion și patru Cupe ale României cu Universitatea. În Divizia A a bifat 354 de apariții, cu 78 de goluri, iar în Europa a jucat pentru Știința în 28 de meciuri, marcând de cinci ori. La echipa națională a avut 19 selecții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS