17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Florin Marin, prezentat oficial la Oțelul Galați

Fotbal – Florin Marin, prezentat oficial la Oțelul Galați

Noul antrenor al Oțelului Galați, Florin Marin, a fost prezentat oficial astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către directorul sportiv Ovidiu Burcă, team managerul Cristian Munteanu și directorul de imagine Lucian Ionescu.

„Este o nouă provocare pentru mine, m-am mai confruntat cu asemenea situații, am încredere mare în lotul de jucători, este o echipă cu un potențial bun, o echipă cu jucători de calitate. Sigur, în acest moment situația nu este ușoară, este destul de grea, ne așteaptă partide dificile, fiecare meci trebuie tratat și jucat cu intensitate maximă, pentru că punctele sunt foarte importante pentru noi. Avem șanse să evităm retrogradarea și eu sunt convins că împreună cu cei care sunt implicați în conducerea acestui club și cu jucătorii vom evita retrogradarea, ceea ce este un obiectiv cam îndrăzneț în acest moment”, a spus Florin Marin, citat de Agerpres.
Florin Marin a fost secundul lui Victor Pițurcă la echipa națională între 2011 și 2014 și a antrenat în 2014, echipele Astra și Ceahlăul și i-a luat locul lui Tibor Selymeș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS