Acasă Sport Fotbal – CSU Craiova a câștigat un punct cu Steaua

Fotbal – CSU Craiova a câștigat un punct cu Steaua

Alb-albaştrii s-au străduit din răsputeri să depăşească apărarea Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii s-au străduit din răsputeri să depăşească apărarea Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii s-au străduit din răsputeri să depăşească apărarea Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CS Universitatea Craiova a remizat astăzi, pe stadionul „Extensiv”, scor 0-0, cu Steaua București, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga I.

CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Târnăcop, Madson, Brandan, Briceag (’72, Herghelegiu) – Rocha (’67, Mateiu), Bawab (’84, Kay). Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârțu.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Bourceanu (’63, Țucudean), Prepeliță – Adi Popa, Stanciu (’75, Iancu), Chipciu – Rusescu (’80, Tamaș). Antrenor: Costel Gâlcă.

Cartonașe galbene: Brandan (2), Achim / Râpă, Prepeliță, Adi Popa.

Cartonaș roșu: Brandan ’50.

Au arbitrat: Marius Avram – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Robert Dumitru, Horațiu Feșnic; Imre Bucsi.

Declarații după meci:

„E un rezultat echitabil, care ne avantajează, ne continuăm seria de invincibilitate. Gazonul a pus probleme ambelor echipe, nu e în cea mai bună stare. Într-o lună poate va fi mai bun. Noua casă ne place. Chiar dacă au fost șase mii de oameni, s-au simțit ca și cum ar fi fost 20 de mii”, a spus fundașul CSU Craiova, Bogdan Vătăjelu.
„Ținând cont de evenimentele petrecute în repriza secundă, cred că e un rezultat care trebuie să ne mulțumească. A fost corectă eliminarea lui Brandan. Două cartonașe galbene corect acordate. Acum în nici un caz nu ne gândim la titlu. Sunt puncte multe, greu de recuperat. N-am putut repara gazonul în perioada din toamnă din cauza birocrației care există în România”, a spus directorul tehnic al CSU Craiova, Sorin Cârțu.
„Sunt nemulțumit prin prisma rezultatului, nu și a jocului. Am făcut un joc foarte bun. Și starea terenului a influențat acest rezultat. Nu am văzut dacă a fost penalti la Varela. Cei care spuneau că am câștigat deja campionatul, se înșală. În faza de finalizare suferim, avem situații clare de gol dar nu marcăm”, a spus antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version