12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Steaua contribuie cu 500.000 de euro la bugetul echipei Pandurii

Fotbal – Steaua contribuie cu 500.000 de euro la bugetul echipei Pandurii

Pintilii (în alb) le-a mai adus gorjenilor 500.000 de euro la buget (foto: panduriics.ro)
Pintilii (în alb) le-a mai adus gorjenilor 500.000 de euro la buget (foto: panduriics.ro)

Campioana României, Steaua, a fost obligată de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a FRF la plata sumei de 500.000 de euro plus TVA către Pandurii Târgu Jiu, ca parte din transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal. „Comisia ne-a dat dreptate în litigiul cu Steaua pentru că aşa arată documentele. Conform contractului de transfer al lui Mihai Pintilii, Steaua trebuia să ne dea 20 la sută dintr-un eventual transfer al acestuia, adică 500.000 de euro plus TVA. Noi am aşteptat, dar nu au achitat şi atunci era normal să ne adresăm comisiilor pentru că a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre Steaua şi Al Hilal”, a declarat preşedintele clubului gorjean, Eugen Pârvulescu, pentru Mediafax.

Conform site-ului oficial al LPF, Steaua are dreptul la recurs în acest litigiu: „CS Pandurii Târgu Jiu vs. FC Steaua – pretenţii financiare – Comisia admite în parte cererea reclamantei. Obligă clubul FC Steaua la plata debitului către CS Pandurii Târgu Jiu şi a taxei de procedură. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Cu recurs”.
Mijlocaşul Mihai Pintilii a fost achiziţionat de FC Steaua de la Pandurii Târgu Jiu pe 29 mai 2012, gruparea bucureşteană plătind la momentul respectiv 600.000 de euro plus împrumutul pe un sezon al jucătorului Mihai Răduţ. Pe 7 iunie 2014, Pintilii a fost cedat definitiv de Steaua la Al Hilal, acesta semnând un contract valabil trei ani cu gruparea saudită. La 14 februarie 2015, mijlocaşul a revenit la Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care va evolua până la finalul acestui sezon sub formă de împrumut de la Al Hilal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS