24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu, precaut în privința CSU

Edi Iordănescu, precaut în privința CSU

Bogdan Unguruşan a fost sărbătorit în vestiar
Bogdan Unguruşan a fost sărbătorit în vestiar

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că își dorește ca echipa sa să repete evoluția bună din jocul cu Dinamo și să se impună în fața CS Universitatea Craiova, în disputa programată luni seară.
„Ne așteaptă un joc foarte important, atât pentru punctele puse în joc, cât și datorită calității adversarului, care este foarte bine organizat, agresiv și foarte periculos pe contre. Ne vom lua măsuri la Brandan, care este un servant foarte bun, Bawab și Rocha, doi fotbaliști imprevizibili, dar și la Băluță, care este un jucător cu viteză și cu abilități bune, și sperăm să blocăm punctele lor forte. Avem așteptări mari de la acest meci, încercăm să avem inițiativa, să controlăm jocul și să câștigăm. Vom simți lipsa lui Dan Nistor, Mihai Răduț și Matulevicius, care sunt suspendați, însă trebuie să ne adaptăm și să găsim soluțiile cele mai bune. Îmi doresc ca echipa să aibă o exprimare cel puțin la fel de coerență și eficiență ca în jocul cu Dinamo, iar la final, când tragem linie, să fim cei care ies victorioși de pe teren“, a declarat Edi Iordănescu.
Fundașul dreapta al pandurilor, Bogdan Ungurușan, a împlinit vineri 32 de ani, iar colegii, staff-ul tehnic și conducerea i-au făcut cadou un tort, fotbalistul suflând în lumânări chiar în vestiar, după antrenament. „Conducerea și colegii mi-au făcut o surpriză plăcută în vestiar. Îmi doresc să începem bine în campionat, pentru că noi de încredere avem nevoie, echipa asta n-ar trebui să se bată la retrogradare. Este derbiul Olteniei cu CS Universitatea Craiova și sigur va fi un meci încrâncenat, dar sper să facem un joc bun și să luăm toate cele trei puncte“, a spus Ungurușan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS