17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolori, nu vă mai zgârciți la goluri!

Tricolori, nu vă mai zgârciți la goluri!

Iordănescu vrea să vadă o altă „faţă“ a tricolorilor în partida cu Republica Moldova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Iordănescu vrea să vadă o altă „faţă“ a tricolorilor în partida cu Republica Moldova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Naționala divizionară a României susține sâmbătă, de la ora 17.00 (Digi Sport 1), ultimul amical din cadrul cantonamentului din Antalya, oponentă fiindu-i reprezentativa Republicii Moldova. După 0-0 cu Bulgaria și 1-0 cu Sioni Bolnisi, selecționerul Anghel Iordănescu s-a arătat nemulțumit de randamentul tricolorilor și după ultimul test, câștigat grație fundașului Andrei Dumitraș, de la CS Universitatea Craiova, le-a cerut elevilor săi să schimbe impresia în disputa cu Republica Moldova. Vineri a repetat „figura“ și a mărturisit ce ar dori de la tricolorii divizionari.
„Aş vrea să văd jucătorii noştri tineri să fie eficienţi şi bătăioşi, să vedem perspectiva, cine ne dă speranţe pentru viitor. Aş prefera să fac nominalizări la sfârşitul turneului, pentru că mai e un joc și vreau să-i văd pe toţi. Vreau să ştiu exact unde sunt ca nivel şi mă refer aici în general la jucătorii tineri, pe care i-am adus în acest turneu“, a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.
Peste o lună şi jumătate, tricolorii reiau campania de calificare la Euro 2016, România urmând să joace pe 29 martie, pe teren propriu, cu reprezentativa Insulelor Feroe. Un succes al tricolorilor ar consolida poziţia de lider înaintea partidei cu Irlanda de Nord, din iunie. „Suntem pe primul loc, avem toate atuurile să jucăm fotbal şi să mergem la Euro, depinde doar de noi. Important e să începem bine cu Feroe, apoi Irlanda de Nord în deplasare. Cu un rezultat bun acolo, am luat o opţiune destul de mare“, a afirmat Mihai Pintilii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS