Acasă Sport Pandurii, meci-școală cu „satelitul“

Pandurii, meci-școală cu „satelitul“

-

Aflată pe ultima sută de metri privind pregătirea, Pandurii Târgu Jiu susține sâmbătă, de la ora 11.00, la Rovinari, un joc-școală în compania echipei a doua a clubului, acesta fiind ultimul test înaintea meciului cu Dinamo București, din turul semifinalelor Cupei Ligii, programat marți, de la ora 19.00 (Digi Sport), pe teren propriu. Tehnicianul gorjenilor, Edi Iordănescu, nu se poate baza pe jucătorii accidentaţi, Mihai Răduţ, Elton da Silva, Erico da Silva și Paraskevas Christou, şi nici pe Paul Anton şi Mihai Roman, prezenţi în continuare în cantonamentul naţionalei divizionare din Antalya. De partea cealaltă, pentru „satelitul“ clubului, pregătit de Adrian Bogoi, este un examen susţinut cu trei săptămâni înaintea demarării returului la Liga a III-a, pe 6 martie urmând să joace pe puncte contra bănățenilor de la Millenium Giarmata.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.